Twitter'da hedef kitlenize erişin - twitandgo.com
1 sayfadaki 1 sayfası
Twitter'da hedef kitlenize erişin - twitandgo.com
Site İsmi : twitandgo.com
Site Konusu : Twitter'da hedef kitlenize erişin - twitandgo.com
Site ile İlgili Etiketler : takip et, follow
Domain Kayıt Zamanı : 2012 - Aralık
Tanıtım ve Açıklamalar : Twitter kullanıcılarına müjde! Artık Twit And Go isimli internet sitesi sayesinde, twitter hesabınız ile ilgili aklınıza gelebilecek her türlü yönetimi sağlayabileceksiniz.
Takip ettiğiniz kişiler arasında fake hesaplar var ise, twitandgo.com sitesi bu hesapları sizin yerinize bulmaktadır ve karşınızda listelemektedir. Listenen tüm hesapları tek bir butonla unfollow edebilirsiniz.
Sitedeki bir diğer önemli özellik ise, sizi Takip etmeyenleri tespit etme özelliğidir. Bu özellik sayesinde sizi takip etmeyen twitter kullanıcıları için takip bırak işlemini yapabileceksiniz.
Bütün twitter kullanıcılarını https://twitandgo.com adresine davet ediyorum. Herkese sevgilerimle
Site Konusu : Twitter'da hedef kitlenize erişin - twitandgo.com
Site ile İlgili Etiketler : takip et, follow
Domain Kayıt Zamanı : 2012 - Aralık
Tanıtım ve Açıklamalar : Twitter kullanıcılarına müjde! Artık Twit And Go isimli internet sitesi sayesinde, twitter hesabınız ile ilgili aklınıza gelebilecek her türlü yönetimi sağlayabileceksiniz.
Takip ettiğiniz kişiler arasında fake hesaplar var ise, twitandgo.com sitesi bu hesapları sizin yerinize bulmaktadır ve karşınızda listelemektedir. Listenen tüm hesapları tek bir butonla unfollow edebilirsiniz.
Sitedeki bir diğer önemli özellik ise, sizi Takip etmeyenleri tespit etme özelliğidir. Bu özellik sayesinde sizi takip etmeyen twitter kullanıcıları için takip bırak işlemini yapabileceksiniz.
Bütün twitter kullanıcılarını https://twitandgo.com adresine davet ediyorum. Herkese sevgilerimle
nullsix- Klass Üye
Similar topics
» Hedef kitlenize uygun % 100 gerçek instagram takipçileri - instaZirve
» Tek Tıkla Kanallara Erişin
» Kolay Ürün Kataloglarına Erişin
» Hedef Raf Sistemleri
» Hedef Vize
» Tek Tıkla Kanallara Erişin
» Kolay Ürün Kataloglarına Erişin
» Hedef Raf Sistemleri
» Hedef Vize
1 sayfadaki 1 sayfası