EACADEMY UZAKTAN LİSANS/YÜKSEKLİSANS/DOKTORA
1 sayfadaki 1 sayfası
EACADEMY UZAKTAN LİSANS/YÜKSEKLİSANS/DOKTORA
EAcademy olarak Amerika, Avrupa gibi ülkelerdeki saygın üniversitelerin Türkiye temsilciliğini yürütmekte ve uzaktan eğitimle akademik programlar (Lisans, Lisans Tamamlama, Yüksek Lisans ve Doktora) düzenlemekteyiz.
Türkiye’nin önde gelen kurumlarında çalışan profesyoneller, firma sahipleri öğrencilerimiz arasında olup, uluslarası diplomayla kariyerlerinde fark yaratmaktadırlar.
Öğrencilerimize yoğun iş temposunda olsa da devam edebilecekleri, derslerinin ve sınavlarının zaman planlamanızı kendilerinin yapabildikleri, kolay takip edebilecekleri, üniversiteye kabulde sınav şartı gerekmeyen, Türkçe eğitim dilinde, örgüne göre daha kısa eğitim süresi olan bir eğitim modeli sunmaktayız. Ayrıca temsil ettiğimiz üniversitelerden Aston American University’de programlarına devam eden öğrencilerimiz Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 hafta süreli “Summer Semester Study” programına katılabilmektedirler.
*Uzaktan Lisans, Lisans Tamamlama ve Yüksek Lisans programlarında Los Angeles International University (www.laiuturkey.com) ve Aston American University (www.aaun.us) ile çalışmaktayız.
Lisans 2,5 yıl, Lisans Tamamlama 1 yıl, Yüksek Lisans 1 yıl sürmektedir.
*Uzaktan Doktora programları konusunda PHD Institute’in (www.interphd.com) Türkiye temsilciyiz ve akredite olan, YÖK’ün tanıdığı üniversitelerle çalışmaktayız.
Program süresi 2,5-3 yıldır. Uzaktan Doktora dünyada yaygın ve iş hayatındakiler tarafından oldukça talep görüyor. Akredite üniversite, yetkin ve yeterli doktora tezi bir araya geldiğinde alacağınız Dr unvanı tüm dünyada geçerlidir.
Uzaktan eğitim programlarımızla ilgili detaylı bilgi almak ve kabul-kayıt işlemleri için www.e-lacademy.com iletişim sayfasından yada 0 212 924 22 30 / 0 212 924 22 46 numaralardan bize ulaşabilirsiniz.
http://e-lacademy.com/
zubamba11- Klass Üye
Similar topics
» SQL Server Lisans
» Doktora Soru Sorma Uygulaması
» 'Uzaktan Laf Sallamayın' Çıkışı
» Uzaktan Eğitim İmkanı
» Şirket bilgisayarlarını uzaktan bağlantı yaparak izlemek ister misiniz?
» Doktora Soru Sorma Uygulaması
» 'Uzaktan Laf Sallamayın' Çıkışı
» Uzaktan Eğitim İmkanı
» Şirket bilgisayarlarını uzaktan bağlantı yaparak izlemek ister misiniz?
1 sayfadaki 1 sayfası