Teknoloji Çözümleri ve Dijital Strateji
1 sayfadaki 1 sayfası
Teknoloji Çözümleri ve Dijital Strateji
HızlıYOL Teknoloji 2015 Şubat ayında kurulan bir start-up olarak teknoloji konusunda adım adım kendini geliştirmeye devam ediyor. 2015 Mayıs ayında, Amerikalı Teamchat isimli firma ile akıllı mesajlaşma uygulaması konusunda partnerlik anlaşması imzalayan HızlıYOL Teknoloji, bankacılık, inşaat, satış ve üretim sektörleri için özgün kurumsal mobil uygulamalar geliştirmektedir. Geliştirilen mobil uygulamalarda mesajlaşma tabanlı bir uygulama ile kurumsal bilgilerin veri tabanına kaydedilmesi, performans raporlarının hızlı ve doğru olarak oluşturulması hedeflenmektedir. Bu konuda, Türkiye’nin ene önemli firmaları ile pilot projeler başlamıştır.
HızlıYOL Teknoloji deneyimli kadrosu ile özellikle B2B faaliyet gösteren firmalara; web tasarım, mobil uygulama ve yazılım geliştirme hizmetleri vermektedir. HızlıYOL Teknoloji özellikle yurtdışından edindiği çözüm ortakları ile müşterilerine uzun süreli hizmet sunmayı hedeflemektedir.
HızlıYOL Teknoloji, müşterilerine teknolojiyi kullanarak fayda sağlamayı hedeflemektedir. Bu sebeple, müşteri portföyünde bulunan firmalara teknoloji konusunda bir dijital strateji oluşturmaları konusunda destek sağlar.
HızlıYOL Teknoloji ARGE projeleri kapsamında, IoT (Nesnelerin İnterneti) konusunda çalışmalar yürütmektedir. Özellikle beacon teknolojisi ile mesajlaşma uygulamasını entegre ederek kurumsal çözümler oluşturulması şirketin ana hedefleri arasındadır.
Mobil uygulama çözümlerinin oluşturulurken sektörel ihtiyaçlara uygun olarak paketlenmesi konusunda Bankacılık ve İnşaat sektörlerine yönelik özel çalışmalar yapılmaktadır.
Türkiye’de teknolojinin daha etkin kullanılabilmesi için çalışmalarına tüm gücüyle devam eden HızlıYOL Teknoloji, önümüzdeki yıllarda yurtdışına açılarak, farklı mobil uygulama ve yazılım projeleri ile adından söz ettirmeyi hedeflemektedir.
zubamba11- Klass Üye
Similar topics
» DOĞU ANADOLU DİJİTAL BASKI ÇÖZÜMLERİ
» Profosyonel,Ekonomik ve Hızlı Web Çözümleri & Dijital Reklamcılık (MsbSoft)
» Freze dijital
» Dijital Sözlükler
» freze dijital
» Profosyonel,Ekonomik ve Hızlı Web Çözümleri & Dijital Reklamcılık (MsbSoft)
» Freze dijital
» Dijital Sözlükler
» freze dijital
1 sayfadaki 1 sayfası