Noktaorg Kişisel Blog
1 sayfadaki 1 sayfası
Noktaorg Kişisel Blog
Site Adresi:http://noktaorg.com
Açılış Tarihi: 1 Yıl 7 Ay
Kullanılan Yazılım: Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Bu aralar yayınlaşan bir eklentiden size bahsedeceğim AMP eklentisi bilmeyenler için açıklayayım Google eklentisidir bu ve web sitelerini oldukça hızlı bir hale getirmektedir. Kaliteli işler çıkartmak için bu anlatacaklarımı dikkatli bir şekilde okumalısınız aslında aşağıda verdiğim linkte daha detaylı anlatıyorlar;
Amp Eklentisi
Kısaca wordpress panele 2 tane eklenti kuruyorsunuz ve bu eklenti ile mobil sürümünüz amp oluyor verdiğim linkte kaliteli bir şekilde anlatım yapılmış. AMP nedir nasıl kullanılır vs. Sizde öğrenebilir yapabilirsiniz.
Kişisel Blog
Açılış Tarihi: 1 Yıl 7 Ay
Kullanılan Yazılım: Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Bu aralar yayınlaşan bir eklentiden size bahsedeceğim AMP eklentisi bilmeyenler için açıklayayım Google eklentisidir bu ve web sitelerini oldukça hızlı bir hale getirmektedir. Kaliteli işler çıkartmak için bu anlatacaklarımı dikkatli bir şekilde okumalısınız aslında aşağıda verdiğim linkte daha detaylı anlatıyorlar;
Amp Eklentisi
Kısaca wordpress panele 2 tane eklenti kuruyorsunuz ve bu eklenti ile mobil sürümünüz amp oluyor verdiğim linkte kaliteli bir şekilde anlatım yapılmış. AMP nedir nasıl kullanılır vs. Sizde öğrenebilir yapabilirsiniz.
Kişisel Blog
Seoustasi- Acemi Üye
Similar topics
» Kişisel Blog - Yusufkisa.com
» En iyi 4 kişisel blog sitesi
» Kişisel Blog Sitesi
» Kişisel Gelişim Blog Sitesi
» Webmaster Kişisel Blog Sitesi
» En iyi 4 kişisel blog sitesi
» Kişisel Blog Sitesi
» Kişisel Gelişim Blog Sitesi
» Webmaster Kişisel Blog Sitesi