Sanat Atölyesi
1 sayfadaki 1 sayfası
Sanat Atölyesi
Bir çok kişi sanata ilgi duyar fakat ya yeteneği olmadığını düşünür yada nereden başlayacağını bilemez aslında her insan doğru yönlendirme ve eğitim ile bir çok sanat dalını icra edebilir özellikle el sanatları alanında bir çok sanat atölyesi kurslar düzenlemekte belirli teknik eğitimler ile var olan sanat sevginizi fiiliyata dökmenizde sizlere yardımcı olur. Bildiğiniz üzere sanat medeniyetlerin ilerlemesinde ve kimliğini oluşturmasında en büyük etkendir bu nedenle birçok sanat dalı kültürümüzde çok eskilerden bu güne büyük önem görmüştür bu alanda eğitim almak için kaliteli bir sanat atölyesi arıyorsanız ve İstanbul da yaşıyorsanız şanslısınız sizlere tavsiye edebileceğimiz bir yer var Üsküdar da bulunan bu sanat atölyesinde aradığınız bir çok el sanatı hakkında eğitim alabilirsiniz seramik atölyesi, çini atölyesi v.b bir çok atölyesi sayesinde o alanda ilgi duyan dostlara eğitim vermektedirler kendi tanımları ve verdikleri hizmetleri kısaca şöyle açıklayabiliriz.
Çini fırınlama, Çini pişirme, Seramik Fırınlama, Seramik Pişirme,Seramik Fırınlama,Seramik sırları, Çini sırları, çini boyaları, seramik boyaları, çini çamurları, çini ham tabak ve malzemeleri,Seramik çamuru, seramik ham malzemeleri Seramik fırçaları, Çini fırçaları gibi hizmet ve malzemelerin temini ve satışı dışında Çini Atölyesinde Çini dersleri, Seramik Atölyesinde Seramik dersleri, Ney Atölyesinde Ney dersleri ve Musiki atölye meşk meclisimizde musiki derslerimiz ilgili olan misafirlerimiz için kaliteli eğitimdir.
Evet gördüğünüz gibi eskilerden günümüze kadar ulaşmış kültürümüzün ve bizlere ait el sanatlarımız hakkında eğitimler kurslar ve gerekli malzemeleri sunan harika bir sanat evidir bu konuda bilgi ve eğitim almak isteyenler için web adreslerini aşağıya ekliyoruz buradan ulaşabilir ve daha geniş bilgiler edinebilirsiniz.
Web: http://www.sanatatolyesi.net
Çini fırınlama, Çini pişirme, Seramik Fırınlama, Seramik Pişirme,Seramik Fırınlama,Seramik sırları, Çini sırları, çini boyaları, seramik boyaları, çini çamurları, çini ham tabak ve malzemeleri,Seramik çamuru, seramik ham malzemeleri Seramik fırçaları, Çini fırçaları gibi hizmet ve malzemelerin temini ve satışı dışında Çini Atölyesinde Çini dersleri, Seramik Atölyesinde Seramik dersleri, Ney Atölyesinde Ney dersleri ve Musiki atölye meşk meclisimizde musiki derslerimiz ilgili olan misafirlerimiz için kaliteli eğitimdir.
Evet gördüğünüz gibi eskilerden günümüze kadar ulaşmış kültürümüzün ve bizlere ait el sanatlarımız hakkında eğitimler kurslar ve gerekli malzemeleri sunan harika bir sanat evidir bu konuda bilgi ve eğitim almak isteyenler için web adreslerini aşağıya ekliyoruz buradan ulaşabilir ve daha geniş bilgiler edinebilirsiniz.
Web: http://www.sanatatolyesi.net
zebun- Klass Üye
Similar topics
» Espas Sanat’la İzmir Balçova’da Sanat
» Di-Ay-Vay Sanat
» {Kültür Sanat Sitesi|Kültür Sanat Paylaşımı|Kültür Ve Yaşam Sitesi|Kültür Sanat Adresi|Kültür San...
» Takı Atölyesi
» Formanızı Tasarım Atölyesi
» Di-Ay-Vay Sanat
» {Kültür Sanat Sitesi|Kültür Sanat Paylaşımı|Kültür Ve Yaşam Sitesi|Kültür Sanat Adresi|Kültür San...
» Takı Atölyesi
» Formanızı Tasarım Atölyesi
1 sayfadaki 1 sayfası