Sinop yemekleri Nokul
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sinop yemekleri Nokul
Nokul
Un, su, tuz karışımıyla kulak memesi yumuşaklığında mayalı bir hamur yoğurulur. Orta büyüklükte pazılara bölünür, oklavayla açılır. Diğer tarafta ince doğranmış soğanlar yağla sararıncaya kadar kavrulur. Kıyma, karabiber ve tuzla içi hazırlanır. Açılan yufka yağlanır, üzerine hazırlanan içten bir miktar konup dağıtılır ve yufka içle birlikte rulo şeklinde yuvarlanır. Kızdırılmış ve yağlanmış tepsiye nokullar döşenir ve pişirilir. İç malzemesi olarak üzüm ceviz karışımı ya da süzme yoğurt da konulabilir.
Similar topics
» Sinop yemekleri yemek tarifleri sinop mısır çorbası, içli tava, sinop,
» Sinop yemekleri İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru)
» Ayran Çorbası Sinop, ayran çorbası yemek tarifi, yemek tarifleri, sinop yemekleri,
» Siteni pingle, sitene bot çağırma, siteni arama motorlarına önerme, site ping atmak
» Sinop spor haber : Türkeli Belediye Esnafspor:1 Sinop Özel İdarespor:1
» Sinop yemekleri İçi Etli Hamur (Kulak Hamuru)
» Ayran Çorbası Sinop, ayran çorbası yemek tarifi, yemek tarifleri, sinop yemekleri,
» Siteni pingle, sitene bot çağırma, siteni arama motorlarına önerme, site ping atmak
» Sinop spor haber : Türkeli Belediye Esnafspor:1 Sinop Özel İdarespor:1
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz